فروش باغ ویلا در شهریار به مساحت 350 مترهمراه با 100 متر ویلا دو خوابه با انشعابات آب ، برق قانونی و مخزن گاز LPG که به صورت سند تک برگ عرصه و اعیان واگذار می شود .
500 متر باغ با انواع درختان میوه مثمر
80 متر ویلا ، دو خوابه
مبله و کابینت شده
انشعابات آب ، برق و گاز قانونی
استخرشنا مجهز به تصفیه خانه و آبگرم
داخل مجموعه ویلایی با امنیت بالا
واگذاری ملک به صورت سند تک برگ
فروش باغ ویلا در ملارد اسفندآباد به مساحت 400 متر با 110 متر ویلا دوخوابه دارای انشعابات مصرفی و کلید نخورده که بصورت قولنامه از سند مادر عرصه و اعیان واگذار می شود .
باغ ویلا نقلی و ارزان قیمت در شهریار منطقه ابراهیم آباد به مساحت 407 متر همراه با 60 متر بنا یک خوابه . باغ ویلا قیمت مناسب که بصورت وکالت از سند مادر عرصه و اعیان واگذار می شود .
300 متر باغ ویلا سرسبز و محوطه سازی شده به همراه 110 متر ویلا دو خوابه مدرن ، استخر شنا چهارفصل کاشی کاری شده به همراه تصفیه خانه ، انشعابات آب ، برق و گاز مصرفی و واگذاری ملک به صورت قولنامه از سند مادر عرصه و اعیان
فروش باغ ویلا در ملارد منطقه مهرچین به مساحت 490 متر همراه با 100 متر ویلا فول فرنیش و انشعابات مشاع که بصورت قولنامه و وکالت از سند مادر عرصه و اعیان واگذار می شود .