به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز) به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، جشنواره برترین های تبلیغات ایران که عصر روز گذشته (۲۵ بهمن ماه ۱۳۹۵) در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد۸۰ اثر واجد شرایط دریافت «شاهین» و «دیپلم افتخار» معرفی شدند که روابط عمومی بانک مسکن به عنوان یکی از برگزیدگان برتر این جشنواره، موفق شد در حوزه های تبلیغات دیجیتال و کمپین تبلیغاتی یکپارچه به ترتیب نشان «شاهین طلایی» و «شاهین نقره ای» را نصیب خود کند.
بر اساس این گزارش، هیات داوران جشنواره برترین های تبلیغات ایران، در حوزه های تبلیغات مستقیم، تحقیقات و اثربخشی تبلیغاتی و تیزر رئال نیز سه نشان «شاهین برنزی» به روابط عمومی بانک مسکن اعطا کرد.
در مراسم اختتامیه جشنواره ملی تبلیغات ، مدیرکل تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه، تبلیغات موضوع روز دنیا است که پل ارتباطی میان اقتصاد و اجتماع به حساب می آید، گفت: مشکلات اقتصادی در کشور زمانی برطرف میشود که بتوانیم از ظرفیت حوزه تبلیغات نهایت استفاده را ببریم.
محمد حیدری، تاکید کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به اعتبار قانون تنها متولی تبلیغات در کشور است. ما تلاش میکنیم کسانی که در حوزه تبلیغات علاقهمند هستند و مسئولیتی دارند به تعامل بپردازند تا بتوانیم کیفیت تبلیغات را ارتقا دهیم.
مدیرکل تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به منظومه تبلیغاتی کشور گفت: این منظومه در چهار حوزه مهم و راهبردی جای میگیرد. سازمان نظارتی، ارکان اجرایی، صاحبان رسانه، سازمان آگهی یا سفارشدهنده تبلیغات از جمله موارد این منظومه هستند. این منظومه تا زمانی که به تعادل نرسد تبلیغات کشور ما رشد نخواهد کرد.
وی در ادامه با اشاره به جشنواره ملی تبلیغات بیان کرد: این جشنواره به عنوان مقدمه یک کار بزرگی است. تبلیغات هرچقدر با اقتدار انجام شود اقتصاد، فرهنگ و تعاملات اجتماعی در کشور بهتر خواهد شد. ما باید در عرصه تبلیغات شفافسازی، انحصارزدایی و رقابتپذیر کردن این صنعت را دنبال کنیم.
بر اساس این گزارش،«هوشمند سفیدی»، رییس جشنواره ملی تبلیغات ایران نیز طی سخنانی گفت: ما امسال دومین دوره از جشنواره تبلیغات را برگزار کردیم و امیدواریم آثار این جشنواره در ارتقای کیفیت تبلیغات موثر باشد.
وی با اشاره به استقلال در داوری گفت: استقلالِ داوری برای ما بسیار اهمیت داشت. داوریِ ما بیطرفانه و همسو با قوانین شکل گرفت. ما امسال هیأت منصفه و هیأت نظارتی را به وجود آوردیم که برای تأیید سلامت و صلاحیت هیأت داوری تشکیل شد. همچنین تحول دیگری که در این دوره شکل گرفت، حمایت نمایندگی سازمان تبلیغات بود. این جشنواره نشاندهنده بیطرفی و داوری بود. ما امسال منشور اخلاقی داوری را تدوین کردیم و هیچ اسپانسری را در بخش مسابقه قبول نکردیم.
«سفیدی» در ادامه با اشاره به شاخصهای ارزیابی آثار ارسالی به جشنواره تصریح کرد: شاخصهای ارزیابی این دوره از مسابقه مورد بازیابی قرار گرفتند که همسو با شاخصهای جهانی بود. امسال ما شاهد حضور افراد بیشتری در مسابقه بودیم و حضور شرکتهای تبلیغاتی ۱۰ برابر افزایش یافت.
شایان ذکر است، جشنواره برترینهای تبلیغات ایران به عنوان جشنواره ملی تبلیغات مرجعی است مستقل برای ارج نهادن به آثار برجسته تبلیغات در کشور که میراث گذشته و حال دانش و هنر و فناوری تبلیغات را برای آیندگان ثبت میکند.
جشنواره ملی تبلیغات ایران میکوشد بین صاحبان صنایع و خدمات و آگهیدهندگان از یک سو و کانونهای تبلیغات از سوی دیگر، و رسانهها به عنوان سومین عنصر تبلیغات ارتباطی برقرار سازد که در آن، تواناییها و خلاقیتهای برتر قابلشناسایی باشد.