• کدملک: KH631کد ملک
  • ملارد ، خوشنامآدرس ملک
  • 1404/07/16تاریخ ثبت
  • معاوضه: قابلیت معاوضه
  • بازدید: 1Kتعداد بازدید
  • نمایش: عادی نوع نمایش
  • تصاویر: 8 تعداد عکس
توضیحات باغ ویلا

خرید باغ ویلا در خوشنام ملارد 

  • 1050 متر باغ ویلا 
  • 240 متر ویلا سه خوابه ، یک خواب مستر 
  • کابینت ممبران 
  • استخر شنا چهارفصل کاشی کاری شده به همراه تصفیه خانه 
  • آلاچیق ، باربیکیو 
  • انشعابات : آب ، برق سه فاز و گاز قانونی 
  • مدارک : سند مالکیت تک برگ عرصه و اعیان ، پایان کار از شهرداری 

خرید باغ ویلا در ملارد 

فروش باغ ویلا لوکس در خوشنام ملارد به متراژ 1050 متر به همراه 240 متر ویلا با طراحی رومی سه خوابه که یک خواب آن بصورت مستر می باشد ؛ همچنین ویلا مذکور بصورت قانونی ساخته شده و دارای پایان کار از شهرداری می باشد . 

این ویلا رومی دارای امکاناتی چون کابینت ممبران ، مبلمان ، کمد دیواری ، گچ بری به سبک های جدید و مختلف که زیبایی داخلی ویلا را چندین برابر کرده است . 

جایگذاری استخرشنا چهارفصل کاشی کاری شده به همراه تصفیه خانه در بهترین لوکیشن باغ ویلا و همچنین استفاده از گل های زینتی ، انواع درختان مثمر ، نورپردازی چشم گیر ، آلاچیق ، باربیکیو سبب جلوه بیشتر در محوطه باغ ویلا شده است .

 انشعابات ملک شامل آب ، برق سه فاز و گاز قانونی  است و جهت آبیاری درختان از سهمیه آب کشاورزی استفاده می شود .

سندمالکیت باغ ویلا تک برگ عرصه و اعیان با انتقال قطعی به نام خریدار  است . 
اگه دنبال یه باغ ویلای شیک و لوکس در خوشنام ملارد هستی، این گزینه ۱۰۵۰ متری با ویلا ۲۴۰ متری سه‌خوابه قطعاً نظرت رو جلب می‌کنه.
طراحی رومی، کابینت ممبران، استخر چهارفصل و محوطه‌سازی زیبا همراه با نورپردازی، همه در این ملک گرد هم اومدن.
سند تک‌برگ و پایان کار قانونی تضمینی برای آرامش خاطرته.
این فایل توسط دفتر مشاورین املاک آبادگران در سایت آباد ملک معرفی شده — بیا و ببینش شاید خونه رؤیایی تو باشه 

اشتراک گذاری: telegram

آدرس ملک: تهران ، ملارد ، خوشنام ،

  • تعداد اتاق: 3
  • آب
  • برق
  • گاز
  • استخرشنا
  • استخرشنا با تصفیه خانه
  • محوطه سازی
  • نورپردازی
  • گل کاری
  • مبله
  • کابینت
  • دوربین مداربسته