خرید باغ ویلا در ملارد منطقه ملارد ویلا جنوبی به مساحت 750 متر همراه با 200 متر ویلا و 50 متر سرایداری مجزا با انشعابات مصرفی . این باغ ویلا در کوچه کشوری ملارد بصورت سند مالکیت تک برگ عرصه و اعیان واگذار می شود .
فروش باغ ویلا نقلی و به قیمت با مساحت 750 متر مربع زمین با درختان زینتی و 130 متر ویلایی نوساز ئو خوابه 75 متر سرایداری یا ویلایی مهمان استخر شنا با تصفیه خانه و انشعابات مصرفی آلاچیق محوطه سازی ملاردویلاجنوبی غرب تهران ملارد شهریار نقلی و مدرن سند تک برگی عرصه و اعیان
خرید باغ ویلا در ملادر ویلا جنوبی به مساحت 830 متر به همراه 140 متر ویلا دو خواب مستر فول فرنیش . این باغ ویلا 830 متری در ملارد دارای استخر شنا چهارفصل کاشی کاری شده به همراه تصفه خانه است و انشعابات باغ ویلا شامل آب ، برق و گاز کنتور قانونی است . سند تک برگ عرصه و اعیان با انتقال قطعی به نام خریدارد ، نامه جهاد از جمله مدارک معتبر این باغ ویلا می باشد .
خرید و فروش باغ ویلا در ملارد منطقه ملارد ویلا جنوبی به مساحت 750 متر دارای ویلا 180 متری با انشعابات آب و گاز مصرفی همراه با کنتور برق و مدارکی چون سند تک برگ عرصه و اعیان .
فروش باغ ویلای ۱۵۰۰ متری با ویلای ۲۵۰ متری سه خوابه، دو خواب مستر، فول فرنیش، استخر مجهز با تصفیهخانه و آبگرم، سرایداری مجزا، انشعابات قانونی و سند تک برگ عرصه و اعیان. خرید مطمئن از املاک آبادگران.