• کدملک: KO1300کد ملک
  • شهریار ، کهنزآدرس ملک
  • 1405/06/23تاریخ ثبت
  • معاوضه: داردقابلیت معاوضه
  • بازدید: 3تعداد بازدید
  • نمایش: ویژه نوع نمایش
  • تصاویر: 29 تعداد عکس
توضیحات باغ ویلا

باغ ویلا مدرن ۶۰۰ متری در کهنز با طراحی امروزی و امکانات کامل، گزینه‌ای جذاب برای افرادی است که به دنبال یک ملک خوش‌ساخت برای سکونت، استراحت و سرمایه‌گذاری در یکی از مناطق مطلوب اطراف شهریار هستند.

این باغ ویلا در زمینی به مساحت ۶۰۰ مترمربع احداث شده و دارای حدود ۱۵۰ مترمربع بنای مدرن با طراحی شیک و کاربردی است. فضای داخلی شامل ۲ اتاق خواب بوده و چیدمان بنا به‌گونه‌ای انجام شده که برای استفاده خانوادگی و اقامت آخر هفته بسیار مناسب باشد.

یکی از ویژگی‌های شاخص این ملک، استخر چهار فصل است که امکان استفاده در فصول مختلف سال را فراهم می‌کند. در بخش فوقانی ساختمان نیز یک روف‌گاردن بسیار زیبا طراحی شده که فضای مناسبی برای دورهمی، استراحت، صرف غذا و لذت بردن از چشم‌انداز باغ ایجاد کرده است.

از نظر مدارک و زیرساخت نیز ملک شرایط مناسبی دارد و دارای سند تک‌برگ بوده و انشعابات مورد نیاز شامل برق با کنتور، آب و گاز مصرفی برای آن فراهم شده است.

ترکیب زمین مناسب، بنای مدرن، استخر چهار فصل، روف‌گاردن و سند تک‌برگ باعث شده این باغ ویلا در کهنز انتخابی مناسب برای خریدارانی باشد که علاوه بر زیبایی و امکانات، به اعتبار سند و قابلیت سرمایه‌گذاری ملک نیز اهمیت می‌دهند.

اگر به دنبال خرید باغ ویلا در کهنز با متراژ مناسب و امکانات کاربردی هستید، این ملک می‌تواند گزینه‌ای قابل بررسی برای سکونت دائم، استفاده تفریحی و سرمایه‌گذاری باشد.

مشخصات ملک:

مساحت زمین: ۶۰۰ مترمربع

بنا: ۱۵۰ مترمربع مدرن

تعداد خواب: ۲ خواب

استخر: چهار فصل

روف‌گاردن: بسیار زیبا و کاربردی

سند: تک‌برگ

برق: دارای کنتور

آب: دارای انشعاب

گاز: گاز مصرفی

اشتراک گذاری:

آدرس ملک: تهران ، شهریار ، کهنز ،

  • تعداد اتاق: 2
  • آب
  • برق
  • گاز
  • آیفون تصویری
  • استخرشنا
  • استخرشنا با تصفیه خانه
  • محوطه سازی
  • آلاچیق
  • انباری
  • آبنما
  • روف گاردن
  • درب ریموت دار
  • سهمیه آب کشاورزی
  • استخر شنا
  • سرویس بهداشتی فرنگی