پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : درگیر و دار اخبار مربوط  به شهرداری تهران و بحث های پُرحاشیه  بر سر املاک واگذاری شده یک خبر خوب و قابل تأمل چندان که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفت حال آن که بسیار مهم است.
عصر ایران؛ خبر این است:     
«کمیسیون ماده 5 در آخرین جلسه خود با پیشنهاد شهردار تهران مبنی بر تغییر پهنه نمایشگاه بین المللی به پارک موافقت کرده است».
دبیر این کمیسیون با اعلام  این خبر توضیح داده است: « براساس طرح تفصیلی نمایشگاه بین المللی واقع در بزرگراه دکتر چمران در پهنه‌بندی کار و فعالیت قرار داشت اما با پیشنهاد شهردار تهران این پهنه به G111  - فضای سبز عمومی- تغییر کرد.
  با این مصوبه قرار است شاهد هم‌پیوندی با پارک ملت و اراضی باشگاه انقلاب  باشیم و درمجموع  پهنه گسترده ای با گستره ۳۴۷ هکتار از اراضی از «کار و فعالیت» به «پهنه سبز عمومی» تبدیل می شود.
این مصوبه البته باید برای تصویب نهایی به شورای عالی شهرسازی و معماری ارسال شود و به نظر نمی رسد تصویب نهایی با مشکل یا مانع خاصی رو به رو شود و از حالا می توان به تحقق این مصوبه امید داشت.
اهمیت سیاسی این ماجرا اما تنها تأکید بر پیسنهاد شهردار تهران نیست هر چند که منتقدان می توانند آن را اقدامی برای تحت الشعاع قرار دادن بحث های اخیر دانند اما حتی اگر حاصل این مشاجرات و مناقشات تغییر کاربری  347 هکتاراز اراضی بسیار مرغوب در بهترین نقطه تهران از « کار و فعالیت» به «فضای سبز» باشد باز هم نتیجه مثبتی به حساب می آید و می توان امید داشت شاهدظهور یک گستره بسیار چشم نواز سبز باشیم.
اهمیت بالاتر این خبر را اما هنگامی درمی یابیم که به یاد آوریم دولت احمدی نژاد قصد داشت در واپسین ماه فعالیت خود این اراضی را به صدا و سیما ببخشد!
در 19 تیر 1392 محمد رضا رحیمی  معاون اول احمدی نژاد در حاشیه جلسه هیأت دولت اعلام کرد:  
« دولت تصویب کرد:  کل زمین‌های مربوط به نمایشگاه بین‌المللی را که در مجاورت صداوسیماست، به این سازمان واگذار کند و ما باید زمین دیگری در جای دیگر برای نمایشگاه بین‌المللی انتخاب کنیم یا همانطور که در فهرست واگذاری‌ها هم آمده به بخش خصوصی اجازه دهیم در قسمت‌های مختلف استان و شهر تهران نمایشگاه ایجاد کنند. البته قبلا به کلیه استان‌های کشور مجوز ایجاد نمایشگاه داده شده است.»
توجیه او در واگذاری بهترین زمین های شهری به صدا و سیما هم این بود:
 «صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران از این جهت مهم است که هم‌اکنون در دنیا یکه‌تاز است و همه شبکه‌های قدرت‌های ظالم و کفر جهانی در مقابلش قرار دارند. بنابراین توسعه صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران از سوی دولت یک ضرورت است و امروز به شدت مورد توجه قرار گرفته و باید امکانات لازم برای توسعه آن داده شود.» 
 درک معاون اول احمدی نژاد از توسعه صدا و سیما این بود که 347 هکتار زمین را به صدا و سیما بدهد. خوش بختانه این اتفاق در اواخر عمر آن دولت رخ داد و دولت روحانی این لایحه را پس گرفت و آن مصوبه منتفی شد و از یک فاجعه دیگر جلوگیری شد.
با همه امیدی که این مصوبه می آفریند اما همچنان یک نگرانی باقی است. این که بخش هایی باز ازآن کاربری خارج شوند تا بخشی از هزینه های شهرداری در جاهای دیگر تأمین شود.
به عنوان نمونه می توان به پلاک ثبتی 70.942 در منطقه یوسف آباد تهران اشاره کرد که قرار بود دو ملک بزرگ واقع در شمال پارک سیدجمال الدین اسدآبادی را به آن منضم کند و پهنه سبز گسترده ای در منطقه شیراز جنوبی ایجاد کند و مساحت پارک نام برده را به چند برابر افزایش دهد.
حتی گفته شده بود قرار است در این پارک جدید بنیاد مولانا نیز احداث شود و صحبت از باغ پرندگان هم بود اما اکنون گودبرداری بسیار عظیم در شمال پارک سید جمال الدین اسدآبادی نشانه احداث یک یا دو برج و احتمالا متعلق به یک شرکت بیمه ای است.
کوتاه آن که تبدیل نمایشگاه بین المللی به فضای سبز و ملحق شدن آن به پارک ملت بسیار نیکوست به شرط آن که تجربه شمال پارک سید جمال الدین اسد آبادی تکرار نشود که یک مجموعه بزرگ گل و گیاه قرار بود به پارک تبدیل شود و اکنون از آن مجموعه بزرگ گل و گیاه نشانی باقی نمانده جز گود برداری عظیم برای ساخت برجی که قرار است سر به آسمان بساید...