باغ ویلا ۲۵٬۰۰۰ متری در محمدآباد شهریار با بنای لوکس ۳۰۰۰ متری، استخر، محوطهسازی، سند ششدانگ و انشعابات کامل. فرصتی ویژه با مشاوره تخصصی آباد ملک و دفتر آبادگران برای خرید بهترین باغ ویلا در شهریار.
خرید باغ ویلا ۲۴۰۰ متری در رزکان شهریار با ویلا ۲۷۰ متری فول فرنیش، استخر، درختان میوه و سند تکبرگ. معرفیشده توسط گروه مشاورین املاک آبادگران در سایت آباد ملک.
۱1۰۰ متر باغ ویلا در شهریار کهنز همراه با 500 متر ویلا دوبلکس سه خوابه به صورت مستر و انشعابات کامل به صورت کنتور قانونی که بصورت سند شش دانگ عرصه و اعیان واگذار می شود غ باغ ویلا در خیابان شهرداری شهریار واقع شده است .
«فروش باغ ویلا ۱۰۰۰ متری در تیسفون شهریار با ویلای تریبلکس ۳۵۰ متری، استخر چهارفصل، آلاچیق، انشعابات کامل و سند ششدانگ عرصه و اعیان – در سایت آبادملک»
1800 متر باغ با انواع درختان میوه مثمر
500 متر ویلای دوبلکس ، سه خوابه
50 متر تراس با منظره ای زیبا رو به منطقه
مبله و کابینت هایگلاس
انشعابات آب ، برق و گاز قانونی
آلاچیق ، زمین تنیس
استخرشنا به همراه تصفیه خانه
تغییر کاربری از جهاد کشاورزی
نامه جهاد کشاورزی و پایان کار شهرداری
سند مالکیت تک برگ با انتقال قطعی به نام خریدار
فروش باغ ویلا در ملارد به متراژ 3200 همراه با 200 متر ویلا و100 متر اتاق مهمان با انشعابات کاملا قانونی . از مدارک معتبر این باغ ویلا در خوشنام ملارد می توان به نامه جهاد ، پایان کار ، سند شش دانگ عرصه و اعیان اشاره کرد .
خرید باغ ویلا در شهریار والفجر به مساحت 2400 متر همراه با دوتا ویلا مجزا به متراژ های 500 متر چهار خوابه و 250 متر دوخوابه با انشعابات قانونی که بصورت سند شش دانگ عرصه و اعیان واگذار می شود .
خرید 1075 متر باغ ویلا در دهکده باران ملارد به همراه 1000 متر عمارت تریبلکس ، پنج خوابه مستر که بصورت مبله و کابینت شده با تمام وسایل به فروش می رسد . این باغ ویلا در ملارد دارای آلاچیق ، دو عدد استخرشنای کاشی کاری شده یکی روباز و یکی سرپوشیده مجهز به تصفیه خانه و آبگرم در کنار انشعابات آب ، برق و گاز قانونی است . از مدارک این باغ ویلا در دهکده باران ملارد نیز می توان به نامه عدم خلاف از شهرداری و نامه جهاد کشاورزی و سند مالکیت شش دانگ عرصه و اعیان اشاره کرد .
فروش باغ ویلا در شهریار به مساحت 980 متر به همراه 400 متر ویلا سه خوابه مستر با انشعابات قانونی . این باغ ویلا در خیابان عباسپور شهریار بصورت سند تک برگ به همراه پایان کار از شهرداری و نامه جهاد واگذار می شود .