خرید باغ ویلا در شهریار کردامیر به مساحت 1050 متر همراه با 300 متر ویلا سه خوابه و روف گاردن که دارای انشعابات برق کنتور ، مخزن گاز و آب شهری است . این باغ ویلا در خیابان ایروانی شهریار بصورت سند تک برگ عرصه و اعیان واگذار می شود .
1000متر باغ با انواع درختان میوه مثمر
120 متر ویلا ، دو خوابه
انشعابات آب ، برق مصرفی
آلاچیق ، استخرشنا مجهز به تصفیه خانه
40 متر سرایداری مجزا
واگذاری ملک بصورت قولنامه و وکالت از سند مادر
فروش باغ ویلا در ملارد به مساحت 1000 متر همراه با 230 متر ویلای دوبلکس ، دو خوابه
مبله و کابینت شده با انشعابات آب ، برق و گاز قانونی . آلاچیق ، باربیکیو ، استخرشنا به همراه تصفیه خانه از جمله امکانات این باغ ویلا در لم آباد ملارد می باشد . سند مالکیت این باغ ویلا در ملارد بصورت تک برگ عرصه و اعیان می باشد .
خرید باغ ویلا 1500 متری در صالحآباد ملارد با ویلا 350 متری دوبلکس، استخر، جکوزی و محوطهسازی لوکس. گزینهای ایدهآل برای زندگی و تفریح در محیطی آرام و امن.
فروش باغ ویلا در شهریار ابراهیم آباد به مساحت 1000 متر با 300 متر ویلا سه خوابه با انشعابات کاملا قانونی که بصورت سند تک برگ عرصه و اعیان واگذار می شود .
«فروش باغ ویلا ۵۶۰ متری در لمآباد ملارد با ویلای ۲۶۰ متری دوخوابه (یک خواب مستر)، استخر مجهز به تصفیهخانه و آبگرم، سیستم هوشمند و انشعابات کامل – در سایت آبادملک»
«فروش باغ ویلا ۱۵۰۰ متری در بکه شهریار با ویلای ۳۵۰ متر سهخوابه فول فرنیش، استخر چهارفصل، آلاچیق، انشعابات قانونی و سند ششدانگ. ملک آماده سکونت در سایت آبادملک.»
فروش 2400 متر باغ ویلا در یوسف آباد قوام ملارد به همراه 160 متر ویلا دوخوابه که با مدارک معتبری چون سند شش دانگ عرصه و اعیان ، پایان کار از شهرداری و نامه جهاد واگذار می شود . انشعابات این باغ ویلا 2400 متری در یوسف آباد قوام ملارد شامل آب ، برق و گاز قانونی است .
فروش باغ ویلا قیمت مناسب در ملارد قشلاق به متراژ 1020 متر همراه با 270 متر ویلای دوبلکس ، سه خواب شامل آب ، برق و گاز قانونی است و مدارک ملک شامل نامه جهاد کشاورزی و پایان کار شهرداری و سند شش دانگ تک برگ می باشد .