• کدملک: BO1933کد ملک
  • شهریار ، بکهآدرس ملک
  • 1405/05/17تاریخ ثبت
  • معاوضه: قابلیت معاوضه
  • بازدید: 1.1Kتعداد بازدید
  • نمایش: عادی نوع نمایش
  • تصاویر: 3 تعداد عکس
توضیحات باغ ویلا

باغ ویلا ۱۰۰۰ متری در بکه شهریار؛ یک ملک آماده برای استفاده

وقتی قرار است برای خرید باغ ویلا در شهریار هزینه کنید، فقط متراژ زمین تعیین‌کننده نیست؛ کیفیت محوطه، امکانات موجود و وضعیت سند هم در انتخاب نهایی اهمیت زیادی دارند. این باغ ویلای ۱۰۰۰ متری در بکه شهریار از جمله املاکی است که بخش قابل‌توجهی از امکانات مورد انتظار یک باغ ویلای شخصی را از قبل در خود دارد.

در این ملک، یک ویلای ۱۰۰ متری دوخوابه احداث شده و فضای باغ با درختان مثمر و گل‌های زینتی شکل گرفته است. محوطه با کف‌پوش واش بتن اجرا شده و آبنما و نورپردازی، بخش‌های مختلف باغ را از نظر استفاده روزمره و دورهمی‌های خانوادگی کاربردی‌تر کرده‌اند.

بخش تفریحی ملک

نقطه‌ای که در طراحی محوطه بیشتر جلب توجه می‌کند، استخر شناست؛ استخری با کاشی‌کاری و سیستم تصفیه‌خانه که در کنار آبنما، فضای مناسبی برای استفاده در روزهای گرم سال ایجاد کرده است.

ترکیب فضای سبز، مسیرهای واش بتن و امکانات موجود باعث شده بخش قابل‌استفاده باغ محدود به فضای داخل ویلا نباشد و قسمت عمده زمین برای تفریح و گذراندن اوقات فراغت مورد استفاده قرار بگیرد.

مشخصات اصلی

  • ۱۰۰۰ متر باغ
  • ۱۰۰ متر ویلای دوخوابه
  • استخر شنا کاشی‌کاری‌شده
  • تصفیه‌خانه استخر
  • آبنما
  • کف‌پوش واش بتن
  • درختان مثمر و گل‌های زینتی
  • نورپردازی محوطه
  • انشعابات آب، برق و گاز مصرفی
  • سند تک‌برگ عرصه و اعیان

چرا این ملک در بکه قابل بررسی است؟

یکی از نکات مهم این باغ ویلا، کنار هم قرار گرفتن سه ویژگی است: زمین ۱۰۰۰ متری، امکانات آماده و سند تک‌برگ عرصه و اعیان. به همین دلیل، این ملک می‌تواند برای خریدارانی که به دنبال باغ ویلایی با فضای قابل‌استفاده و مدارک مشخص هستند، گزینه‌ای قابل بررسی باشد.

موقعیت ملک در بکه شهریار نیز آن را در محدوده‌ای با بافت باغی و ویلایی قرار داده است؛ محدوده‌ای که خرید باغ ویلا در آن برای افرادی که به دنبال فضای شخصی خارج از شلوغی شهری هستند، مورد توجه است.

برای دریافت قیمت روز، جزئیات بیشتر و هماهنگی بازدید از این باغ ویلا در بکه شهریار، با آبادگران تماس بگیرید.

اشتراک گذاری:

آدرس ملک: تهران ، شهریار ، بکه ،

  • تعداد اتاق: 2
  • آب
  • برق
  • گاز
  • استخرشنا
  • استخرشنا با تصفیه خانه
  • محوطه سازی
  • نورپردازی
  • گل کاری
  • مبله
  • کابینت
  • تراس